2014. augusztus 20., szerda

Testápoló Shea-hab

Ezt a kencét azért alkottam meg, hogy a normál és kevert bőrtípusúak számára is biztosíthassak egészséges alternatívát az arc és bőrápolás területén. A gyári krémekkel szemben ez a kence kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, és kiegyensúlyozott táplálást biztosít a bőrünk számára.
Egyik fő alkotóeleme a shea vaj, ami nyugtatja és regenerálja a bőrt, valamint gátolja a ráncok kialakulását is. A testápoló másik összetevője a szőlőmagolaj, ami rendkívül gazdag antioxidáns anyagokban, bioflavonoidokban, és magas az E-vitamin tartalma is. További ápolást biztosít az olívaolaj, ami puhává és kellemes tapintásúvá teszi a bőrünket.
Ezenkívül E-vitamint is adtam a Testápoló Shea-habhoz, ami ez egyik legfontosabb vitamin a bőrápolásban, ugyanis visszaadja a bőr rugalmasságát.
Háromféle illatban készítem: levendula illatban, zsálya illatban, és létezik egy illatmentes verziója is, ami kisbabák bőrápolására is alkalmas egy éves kor felett.
A Testápoló Shea-hab állaga a tejszínhabéhoz hasonlít, ami segíti a gyors felszívódását a bőrön keresztül. Ezt az állagot akkor őrzi meg, ha hűtőszekrényben tárolják, de fontos tudni, hogy nem romlékony, így ha véletlenül kint marad a szabad levegőn, akkor is megőrzi kiváló bőrápoló tulajdonságait.



Összetevők: shea vaj, kakaóvaj, szőlőmagolaj, olívaolaj, E-vitamin (illatanyag: levendula/zsálya illóolaj) 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése