2014. szeptember 25., csütörtök

Apró bojtorjános házi sampon

Sokak számára ismerős lehet az Apróbojtorján sampon, a zsírosodó haj kiváló ápolója. Most  én is elkészítettem kizárólag természetes alapanyagokból, hogy legyen mindenkinek választási lehetősége.
A samponba fűzfalevél főzetet is tettem, hogy a szokásos évi hajhullás nehézségein átsegítse használóit.
Rendszeres használatával nem csupán a hajunk lesz gyönyörű, de még a korpától is megszabadulhatunk!

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a hajnak időt kell adni, hogy a savas kémhatású bolti szerek után megszokja a lúgos kémhatású természetes házi sampont, ami azt jelenti, hogy a sampon használata elején a haj nehezebben kezelhető, és főleg hosszú haj esetén eleinte szükséges a citromos-vizes, vagy ecetes-vizes hajöblítés a megszokott vizes öblítés előtt.
Figyelem! A kezdeti időszak emiatt nehezebb lehet, és az átállás eltarthat akár két hónapig is, de érdemes időt szánni rá. Ez az idő szükséges hozzá, hogy a hajunk megtisztuljon a benne lerakódott méreganyagoktól és megszokja a természetes tisztaságot.
Ha a kezdeti nehézségeket átvészeljük, csillogó egészséges hajkorona lesz a jutalmunk!
Bizton állíthatom: megéri kitartani!



Összetevők: Apróbojtorján főzet, fűzfakéreg főzet, teafa olaj, ápoló olajkeverék

1 megjegyzés:

  1. Most mostam meg másodszor vele a hajam, de sokkal zsírosabb lett a hajam közvetlenül a mosás után és nagyon csúnyán össze van állva. Úgy néz ki a hajam mintha nem mostam volna már egy hete. Ez normális???

    VálaszTörlés