2015. január 19., hétfő

Fertőtlenítőszer készítése természetes anyagokból

Ha elkezdünk tudatosan figyelni arra, hogy minél kevesebb vegyszert használjuk a háztartásunkban, akkor hamarosan szembesülünk azzal a problémával, hogy a fertőtlenítést is meg kell oldanunk valahogyan.
Ehhez nyújt segítséget a következő recept, ami hatékonyan fertőtlenít és szagtalanít egyszerre.

Hozzávalók:

1 liter ioncserélt víz
2 evőkanál szódabikarbóna
2 evőkanál 10%-os ecet
15 csepp teafa olaj
15 csepp egyéb 100%-os illóolaj

Az összetevőket egy edényben összekeverjük és a kipezsgés után spricnis flakonba töltjük és máris használható. A teafaolaj mellett tehetünk bele bármilyen 100%-os tisztaságú illóolajat, ami a házi fertőtlenítőnk illatát adja. Ha kedveljük az illatát tehetünk bele rozmaring, vagy grapefruit illóolajat, mert ezek a teafaolajhoz hasonlóan fertőtlenítő hatással is bírnak.

 



1 megjegyzés:

  1. It is very intuitive and features all the video games could be} discovered on the desktop version 먹튀검증 abc-1111 — a major plus. Bitcoin bettors get a good sweeter deal and obtain a 350% deposit match bonus a lot as} $2,500 with their first crypto deposit of $10 or more. When making your first fiat deposit of $20 or more, you’ll qualify for a 250% preliminary match bonus worth a lot as} $1,500. Usually, it is better to use crypto payments as they are processed within the shortest time frame and price lower than conventional banking choices. Slots.lv has many more to supply, which ensures an excellent gaming experience for the customers. Players are suggested to frequently check out at|try} their website to ensure they don't seem to be|they aren't} missing out on new opportunities.

    VálaszTörlés