Háztartási tippek

Ebben a rovatban olyan tippeket, tanácsokat olvashattok, amelyek segítségével egészség- és természetbarát házi szerekre cserélhetitek le a mérgező háztartási tisztítószereiteket.
A manapság a boltokban kapható és a televízióban reklámozott tisztítószerek összetevőit olvasva megdöbben a szakértő olvasó, hogy milyen egészségre veszélyes vegyi anyagokat tartalmaz a csomagolás. A nem szakértő olvasó is megdöbbenne, ha úgy írnák rá az összetevőket, hogy ő is megértse a sorokat.
Azonkívül, hogy ezek a vegyszerek mind belélegezve, mind bőrünkre kerülve mérgeznek bennünket, sokszor még nem is váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, hatásuk messze elmarad a reklámban hallottaktól.

Ezzel a rovattal az a célom, hogy egészséges alternatívát kínáljak a háztartási tisztítószerek területén.
Takarítsunk egészséges szerekkel, ragyogjon a lakás, és még egy kis pénzt is spóroljunk!


http://www.szappanhab.hu/2014/06/dugulas-ellen.html

Dugulás ellen

Mindannyian találkoztunk már azzal a bosszantó helyzettel, hogy a mosogató, vagy a fürdőkád lefolyója eldugult, és a lefolyó víz útját elállta.

Tovább...


http://www.szappanhab.hu/2014/04/vizkooldo-keszites-hazilag.html

Vízkőoldó készítése házilag 

Íme egy tökéletes megoldás, ha nem boldogulsz a fürdőszobában lerakódott vízkővel ...

Tovább...


http://www.szappanhab.hu/2014/11/folttisztitas-szonyegbol-karpitbol.html

Folttisztítás szőnyegből, kárpitból természetesen 

Itt  közeleg a tél, és ahogyan szépen lassan beszorulunk a lakásba egyre több a baleset: a szőnyegen változatos eredetű és színű foltok jelennek meg, amiket legszívesebben "a hátunk közepére kívánnánk"...

Tovább...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése