Magamról

Kádár Katalin vagyok, két gyermekes családanya.

Legfontosabb törekvéseim egyike az, hogy az érdeklődők számára rávilágítsak az ipari kozmetikai-, tisztálkodási-, és háztartási takarítószerek használatának veszélyeire, és egyúttal alternatívát kínáljak a
kézműves, gyógynövényes, aromaterápiás termékek megismertetésével.

A blogom elsősorban családanyáknak, és rajtuk keresztül a gyermeket nevelő családoknak szól. Remélem, hogy vele én is hozzájárulok ahhoz, hogy gyermekeinknek, a felnövekvő generációnak már természetes és magától értetődő legyen az, ami a mi neveltetésünkből kimaradt. Talán közülük sokan már majd abba nőnek bele, hogy bőrüket természetes szappannal tisztítják, ruháikat háziszappanból készített mosószerrel mossák, és érzékeny bőrüket kecsketejes termékekkel, vagy minőségi, tiszta növényi olajokkal és vajakkal, mézzel ápolják.

Ha fürdőszobánkat csak ilyen természetes termékekkel töltjük meg, nem csak gyermekeink jövőjéért és az egészségünkért teszünk sokat, hanem a természetet is védjük, hiszen ezek nem tartalmaznak a környezetünkre ártalmas anyagokat. Sőt! A kézműves termékek minőségi alapanyagai sokszor egyenesen az őstermelőktől érkeznek, így a kis családi vállalkozásokat is támogatjuk.

1 megjegyzés: